Bøger om hunde


Farvel til en ven

Forfatter: Anders Hallgren
Beskrivelse:
Denne bog er skrevet som en støtte til dig midt i sorgen, når du har mistet en kær ven. For lige som man kan have brug for vejledning, når et liv begynder, kan man også have brug for det, når et liv ender, og man mister en, man har kær. I denne bog handler det dog især om den sorg, man kan opleve, efter at  have mistet sin elskede hund, for det er fuldt ud lige så legalt og forståeligt at sørge efter tabet af en hund - eller et andet kæledyr - som når man mister et andet familiemedlem eller ven.
 
"Du får lidt støtte og vejledning, men sorgen er din. Kun din. For intet kan mindske den og gøre den lettere. Det kan dog være vigtigt med hjælp og støtte til at komme igennem sorgen, for så føler du dig måske ikke helt så ensom.
Følelsen af, at nogen har været igennem det samme og ved, hvordan det føles, kan være en lindring, når sjælen er gået på grund og er i nød. Jeg ved alt for godt, hvordan det føles, og håber og ønsker, at jeg kan være en støtte på din vej igennem det svære sorgarbejde." (Anders Hallgren)
 
”Fordi jeg havde læst bogen et par år før, jeg mistede min elskede hund, var det nemmere, og føltes mere legalt - at gå ind i blomsterforretningen og få bundet en krans til gravstedet og lægge roser og tænde lys ved hundens dødsleje; og det hjalp mig til at sørge og græde i situationen, i stedet for at prøve at skjule og dæmpe den store sorg, jeg følte.” (Dorte)
 
64 sider, farveillustreret, Hæftet hardback. Pris 130 kr.





  • Vi tager imod Dankort
    ZenRockers
  • Forlaget Tro-fast ApS · Bellisvej 8 · 9970 Strandby · Tlf: 61 79 25 06 · CVR 64839713 · · Privatlivspolitik
    ® Tro-fast er et registreret varemærke.