Bøger om hunde


Mere Agility - NEDSAT

Forfatter: Marie Hansson
Beskrivelse:

”Mere Agility” er den mest komplette og uundværlige bog for dig, der er begyndt at konkurrere i agility og vil vide mere. Her kan du læse alt om agility på konkurrenceplan. Her er træningsforslag, analyser og oplysninger om psykologi og alt andet, du og din hund har brug for.

”Mere agility” indeholder masser af praktiske øvelser og forslag.
Øvelser til indlæring af dirigering og sideskift, de mest almindelige forhindringskombinationer og mange andre handlingsøvelser.
Et helt kapitel om slalom, et andet om kontaktfelter og et tredje om at springe rigtigt.
Mange råd og grundige forklaringer på problemer, som kan opstå i agility. Beskrivelser af konkurrencepsykologi tilpasset agilityekvipagen, undervisning i, hvordan man analyserer udførelsen af øvelser for at forbedre resultatet.
Desuden alt du har brug for at vide om forberedelser, opvarmning, konditionstræning og skader.

Forfatteren - Marie Hansson - har arbejdet med hunde på fuld tid siden 1979, hvor hun uddannede sig til hundepsykolog. I 1985 introducerede hun agilitysporten i Sverige og siden da, har hun uddannet mange nybegyndere, konkurrenceekvipager, instruktører og dommere i denne populære hundesport. Hun har også haft mange kurser på forskellige niveauer i udlandet og så har hun været agilitydommer siden 1986, men Marie Hansson er frem for alt meget aktiv i agilitykonkurrencer og har opnået mange fine resultater med de hunde, hun har haft og trænet i årenes løb
”Mere agility” giver dig indsigt i mange effektive og enkle træningsmetoder og i daglig tale kaldes bogen: ”Agilitybibelen”.

287 sider, sort/hvid illustreret, garnhæftet hardback. Pris 225 kr.  • Vi tager imod Dankort
    ZenRockers
  • Forlaget Tro-fast ApS · Bellisvej 8 · 9970 Strandby · Tlf: 61 79 25 06 · CVR 64839713 · · Privatlivspolitik
    ® Tro-fast er et registreret varemærke.