Aktiveringslegetøj


Buster Activitymat

Forfatter: Marianne Haller Vesterholt
Beskrivelse:
Buster Activitymat er - set med mine øjne - et genialt aktiveringslegetøj, som lægger op til samarbejde mellem hund og menneske.

Det består af en måtte med forskellige opgaver i form af diverse lommer, som kan sættes fast med trykknapper. På denne måde kan man skifte lidt imellem de forskellige opgaver, så måtten aldrig bliver kedelig for hunden. Der findes i alt 12 forskellige opgaver, og der følger 3 med + en taske til opbevaring af måtten, når man køber sættet.

Man lægger små godbidder i lommerne, som hunden skal snuse sig frem til og åbne lommen for at få.

Det er ikke meningen, at man skal fylde måtten, give den til hunden og så forlade huset. Det er som sagt meningen, at man skal hygge sig sammen med hunden, når man bruger måtten. Man bestemmer selvfølgelig selv, hvordan man vil bruge måtten, men det giver rigtig meget til samhørigheden, hvis man arbejder sammen.

Anders Hallgren anbefaler måtten: "Aktivitetsmåtten er så enkel at bruge, at hundeejeren nemt og hurtigt kan gøre den klar; og med de mange forskellige opgaver, hunden skal løse, vil alle hundeejere kunne få gavn af de mange fordele og glæder Buster Activitymat byder på" (Citat Anders).

Hvis du gerne vil være med i et fællesskab med andre. der benytter måtten, kan du kigge ind på "Buster activitymat around the world" på facebook. Der kan du også dele billeder og videoklip med din egen hund, kat, kælegris eller andet dyr, der hygger sig med måtten.

Se videoen, hvor dværgschnauzeren Ludvig løser opgaverne her.

  • Vi tager imod Dankort
    ZenRockers
  • Forlaget Tro-fast ApS · Bellisvej 8 · 9970 Strandby · Tlf: 61 79 25 06 · CVR 64839713 · · Privatlivspolitik
    ® Tro-fast er et registreret varemærke.