Bøger om hunde


Stress, angst og aggression hos hunde

Forfatter: Anders Hallgren
Beskrivelse:

Stress og angst - og dermed ofte følgende aggressivitet - er kropsligt set det samme med kun små fysiologiske forskelle. Derfor er det så vigtigt med kundskab på dette område.
Bogen er blevet til på baggrund af Anders Hallgrens mange års arbejde med problemadfærd hos hunde. Et af hans allervigtigste budskaber er, at man ikke bare skal behandle symptomerne, men finde frem til årsagerne til problemadfærden og gøre noget ved dem i stedet.

Stress er næsten altid en af årsagerne, og derfor mener Anders Hallgren selv, at denne bog er den vigtigste af alle hans bøger. Heri finder du vigtig information om stress, hvad der kan forårsage den, hvordan man forebygger den hos hunden, samt hvad man kan gøre for at afhjælpe det, så man kan få et godt og afslappet forhold til sin hund.
Anders Hallgren, psykolog med over 50 års erfaring i at hjælpe hunde og mere end 30 hundefagbøger på sin meritliste, mener, at dette er hans vigtigste bog:
 
"Hvis jeg for 20 år siden havde vidst, hvad jeg ved i dag om forskellige stressfaktorer, hvordan man analyserer og afdramatiserer dem, hvor mange hunde og hundeejere havde jeg da ikke kunnet hjælpe til et rigt og værdifuldt liv?
Jeg føler stadig med disse hunde, der ikke fik hjælp, men er glad for, at hunde i dag - på grund af den viden, der blandt andet videreformidles i denne bog - ikke behøver at lide af stress, angst og aggression!" 
A. Hallgren

112 sider, farveillustreret hardcover.

"Stress, angst og aggression hos
hunde" findes også som e-bog og kan købes
via vores egen side hos ebog.dk HER





  • Vi tager imod Dankort
    ZenRockers
  • Forlaget Tro-fast ApS · Bellisvej 8 · 9970 Strandby · Tlf: 61 79 25 06 · CVR 64839713 · · Privatlivspolitik
    ® Tro-fast er et registreret varemærke.