Bøger om hunde


Hundetanker i tiden

Forfatter: Dorte Bhutho m. fl.
Beskrivelse:

Det hele begyndte med 10 små, sort-hvide hæfter om problemadfærd hos hunde. Siden da er det blevet til rigtig mange bøger - de fleste i farver og hardcover.
 
Det synes vi er værd at fejre og udgiver derfor denne jubilæumsbog, hvor man blandt andet kan læse om de 10 spændende år med Tro-fast, 10 år hvor vi har forsøgt at være aktuelle og banebrydende, når det gælder hundepsykologi, og sådan skal det også være i vores jubilæumsbog. Her kan du bl.a. læse flere artikler af den berømte, svenske hundepsykolog Anders Hallgren, som har skrevet om ”stress hos hunde”, ”Gamle hunde og menneskelige prioriteringer” samt ”Hvordan vurderer man om en hund er farlig”.
 
Etolog Kerstin Malm sætter fokus på, hvordan vore hunde giver os mulighed for at udvikle os som mennesker, og Freddy W. Christiansen fortæller om ”Verdens dygtigste ulv, Uni”, som blandt andet bestod politiets tjenestehundekåring.

”Er kamphund en racebetegnelse eller et skældsord”? Spørger adfærdskonsulent Evelina Näsholm i sin artikel, og som afrunding på jubilæumsbogen har metodistpræst Charlotte Thaarup skrevet en artikel om hunde i himlen.

112 sider, farveillustreret, garnhæftet paperback. Pris 175 kr.  • Vi tager imod Dankort
    ZenRockers
  • Forlaget Tro-fast ApS · Bellisvej 8 · 9970 Strandby · Tlf: 61 79 25 06 · CVR 64839713 · · Privatlivspolitik
    ® Tro-fast er et registreret varemærke.