Bøger om hunde


Min bedste ven

Forfatter: Marie Hansson
Beskrivelse:

”Min bedste ven” er en bog om hundepsykologi efter den bløde, naturlige og aktive linie. Bogen er skrevet i et letlæst sprog og skrevet for at også ganske unge mennesker skal kunne få udbytte af den.

Bogens tyngde ligger på aktivering - den så vigtige mentale motion. Man får mængder af tips og idéer til, hvordan man nemt kan aktivere hunden både indendørs, i haven og på gåturene. Der er både nyttige og sjove øvelser og de findes inden for følgende områder: Balanceøvelser, næseøvelser, problemløsningsopgaver, indlæring for sjov og til nytte.
 
Indledningsvis bliver der informeret om nogle af de mange ting, som man bør sætte sig ind i før man skaffer hund, og der bliver givet hjælp til at træffe de valg der naturligt viser sig som for eksempel: Skal vi have en hvalp eller en voksen hund? Hvilket køn skal det være? Hvilken opdrætter og hvilket individ i hvalpeflokken.
Bogen indeholder også et kapitel om stress, indlæringspsykologi og hundesprog.
 
Der er et hvalpekapitel som fortæller om naturlig og venlig opdragelse samt grundpillerne i lydighedstræning bygget på kontakt.
En positiv kontakt mellem dig og din hund er den røde tråd igennem hele bogen.
 
Lidt om forfatteren: Marie er uddannet hundepsykolog hos bl.a. Anders Hallgren med start i 1979. Maries speciale er aktivering og hundesporten Agility, områder som hun har udviklet. Maries kendetegn i både skrift og undervisning er varme, entusiasme og indlevelse, og hun får teksten til at flyde på en let tilgængelig måde.

165 sider, sort/hvid illustreret, paperback. Pris 195 kr.  • Vi tager imod Dankort
    ZenRockers
  • Forlaget Tro-fast ApS · Bellisvej 8 · 9970 Strandby · Tlf: 61 79 25 06 · CVR 64839713 · · Privatlivspolitik
    ® Tro-fast er et registreret varemærke.