Hundebøger


Hundes og ulves adfærd

Forfatter: Freddy Worm Christiansen
Beskrivelse:
I denne bog præsenteres en masse ny og ikke tidligere offentliggjort viden om hundes og ulves adfærd, bl.a. baseret på forfatterens egen forskning og mange års erfaringer.

Bogen omfatter tre hovedemner og handler især om nogle meget store misforståelser,som har betydet,at man har behandlet hunde på en uhensigtsmæssig og hundeuvenlig måde,der har medført unødige adfærdsproblemer,ofte med aflivning til følge.

Del 1: Påviser et fejlagtigt syn på aggressiv adfærd.Forfatteren kommer med en enklere og mere biologisk funderet forklaring, som bygger på fænomenet ejerskabszoner,og han forslår tre enkle koncepter.
Del 2: De restriktive lederskabsregler skyldes nogle kæmpe misforståelser,som forfatteren analyserer i detaljer.Reglerne skal forkastes totalt,og han begrunder hvorfor.
Del 3: Fortolkninger af hundes signaler har hos hundefolket udviklet sig langt ud over det rimelige.Forfatteren gennemgår nogle af de mange påstande og påviser det manglende grundlag. I bogen kommer han med en række velbegrundede og anderledes forklaringer.

Hør radioudsendelsen om "Sofaulven" på http://www.dr.dk/P1/Natursyn/Udsendelser/2010/08/20101545.htm

288 sider, farveillustreret. Findes også som ebog og kan købes via vores egen side på ebog.dk HER