Bøger om hunde


Min bedste aktiveringsbog

Forfatter: Anders Hallgren
Beskrivelse:
Daglige aktiviteter er lige så vigtige for hunde, som for mennesker.
Ved at aktivere sin hund med mentale udfordringer,kan man forebygge og behandle problemadfærd, der altid forstærkes af ophobet overskudsenergi. Ensomhedsproblemer, overdreven gøen eller problemer med, at hunden er overdrevent begejstret eller manisk, kan på kort tid mindskes eller elimineres gennem enkle og sjove aktiveringsøvelser. Man kan få hunden til at holde op med at trække i snoren ved at aktivere den lidt mentalt, inden man går tur, få den til at gø mindre, holde op med at hoppe op ad folk, den møder og holde op med at gøre udfald mod andre hunde.

Det er ikke bare nødvendigt, men også naturligt, at lade din hund få fysisk og mental hjernegymnastik. Det er et genetisk behov, som er fulgt med i hundenes DNA fra ulve og andre vilde hundedyr igennem årtusinder. Bogen forklarer, hvorfor du skal aktivere din hund, hvor ofte, og hvor længe. Den indeholder også masser af tips og forslag til, hvordan du med enkle midler - i hjemmet eller ude i naturen - kan give din hund fysisk og mental stimulering og dermed et lykkeligere og rigere liv.

Anders Hallgren, psykolog, Fil. Lic. har 50 års erfaring med at arbejde med hunde. Han har skrevet et væld af bøger om hundens adfærd,
psykologi og indlæring. Anders Hallgren anses for at være verdens første hundepsykolog og introducerede hundetræning baseret på kærlighed og bløde metoder uden hårdhed og straf. I dag danner Anders Hallgrens uddannelser grundlaget for mange hundepsykologers og instruktørers virksomhed.
  • Vi tager imod Dankort
    ZenRockers
  • Forlaget Tro-fast ApS · Bellisvej 8 · 9970 Strandby · Tlf: 61 79 25 06 · CVR 64839713 · · Privatlivspolitik
    ® Tro-fast er et registreret varemærke.