Bøger om hunde


Hundens sprog og tanker

Forfatter: Per Jensen
Beskrivelse:

Hundens sprog og tanker

NY BOG AF PER JENSEN

Det er svært at forestille sig et liv uden hunde. De er en del af vores samfund og vores liv. De holder os med selskab hjemme og når vi dyrker sport og friluftsliv, de holder vagt og går med os på jagt. De afsøger minefelter, finder forsvundne mennesker, trøster gamle og syge, og motiverer børn til at lære at læse.

Der kommer hele tiden nye forskningsresultater om hundens biologi og psykologi, og meget af det, der før blev anset for at være sandt, vendes nu helt på hovedet. I denne bog kan du læse om nutidens videnskab, når det gælder hundens oprindelse, adfærd, sprog og evner til at tænke. Bogen giver dig et unikt indblik i, hvad den moderne videnskab har at sige om hundens indre liv. 

Per Jensen er professor i etologi ved Linköpings universitet. Han holder ofte forelæsninger og spreder med stor entusiasme viden om de seneste forskningsresultater. Per har skrevet en del andre bøger, hvoraf ”Dyrenes følelser - og vores følelser for dyr” og "Den misforståede hund" er udkommet på dansk her på Tro-fast.

  • Vi tager imod Dankort
    ZenRockers
  • Forlaget Tro-fast ApS · Bellisvej 8 · 9970 Strandby · Tlf: 61 79 25 06 · CVR 64839713 · · Privatlivspolitik
    ® Tro-fast er et registreret varemærke.