Handelsbetingelser1. Definitioner:

Aftalens parter

"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler udenfor sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Forlaget Tro-fast afgiver en ordre på bestemte varer.

"Tro-fast" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers ordre og sælger de bestilte varer; og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

CVR nr:
Forlaget Tro-fast har CVR-nummer 64 83 97 13

Tro-fasts persondatabehandling

Oplysninger om Kundens navn, adresse og køb opbevares af  Tro-fast - ifølge regnskabsloven - i 5 år. Oplysninger om e-mailadresse og telefonnummer opbevares i 5 år af hensyn til evt. reklamation.

2. Levering:

Vi pakker og afsender din ordre hurtigst muligt, som regel indenfor 5 - 7 hverdage (ofte hurtigere).

Ordrer under under 2 kg. til private sendes med DAO. Kunden kan vælge imellem hjemmelevering og pakkeshop. Ordrer til firma og/eller over 2 kg. Sendes med Post Danmark hjemmelevering/pakkeshop) Fragt prisen fremgår ved bestilling og på ordrebekræftelsen. Fragten vil blive beregnet, og det endelige beløb vist, inden du godkender den samlede ordre. Selvom den reelle portoudgift skulle blive dyrere eller billigere ved forsendelsen, vil din forsendelsespris altid være den du får oplyst ved ordregodkendelsen.

I tilfælde af at de bestilte varer er udgået, ikke kan leveres, ikke kan leveres til den oplyste pris eller lignende vil du blive kontaktet inden forsendelse. Hvis vi ikke kan få fat i dig på det oplyste nummer og e-mail adresse, vil evt. andre varer på ordren blive sendt til dig, og den manglende vare vil blive fratrukket faktureringsbeløbet.

Pakker med DAO til hjemmelevering vil blive lagt i en pose ved døren. Pakker med Post Danmark, der må udleveres uden kvittering sættes på adressen også selv om du ikke er hjemme (skriv i bemærkninger til din ordre, hvor pakken må stilles). Sørg for at stedet er sikkert og at der ikke kan komme vand, sne osv. Til pakken. Udleveringer af denne art sker på modtagerens eget ansvar og risiko.

For uafhentede pakker forbeholder Tro-fast sig retten til at debitere et gebyr svarende til den betalte fragt, til dækning af forsendelsesomkostningerne. Uafhentede pakker omfattes normalt ikke af returretten og ønsket genudsendelse faktureres modtager.

Forsinkelser og andet:

I tilfælde af forsinket levering, bedes du kontakte os. Tro-fast kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser hos DAO eller Post Danmark. Tro-fast kan ikke holdes ansvarlig for kundens økonomiske tab eller andre former for tab, som følge af forsinkelse eller fejl i leverancen. Tillad venligst 10 hverdage fra forsendelsestidspunktet før forsendelsen betragtes som bortkommet.

3. Fortrydelsesret og salgsbetingelser:

Fortrydelse:

Meddeler Kunden Tro-fast, at denne har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Tro-fast varens pris (ikke forsendelsesomkostningerne), forudsat den ved returnering er i samme stand. Varer der lugter væsentligt af tobaksrøg eller er skadet under forsendelsen, tages ikke retur.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ligeledes kan Tro-fast ikke afkræves udgifter i forbindelse med at kunden returnerer varer til Tro-fast. Ved returnering bedes Køber benytte Post Danmark - ikke alternative pakkedistributører - og returnere som pakke, ikke brev. På denne måde er det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse.

Returnering sker for Købers regning og Købers ansvar. Såfremt Køber ønsker at fortryde sit køb, skal pakken afvises når Post Danmark leverer den, eller pakken skal returneres via Post Danmark. Køber skal sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen, og Køber skal tydeligt angive at denne ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Varen skal være ubrugt, og i ny stand. Hvis Køber ønsker af få tilbagebetalt varens pris, skal der oplyses et kontonummer beløbet kan tilbageføres til. Køber afholder selv omkostninger ved returnering. Ønsker køber varen ombyttet til en anden vare, kan Tro-fast pålægge Køber portoudgifterne til forsendelse af de nye varer til Kunden.

Reklamation:

Eventuel reklamation over mangler eller skader på leverede produkter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, venligst ske til Tro-fast indenfor rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Ved reklamation skal Køber angive hvori manglen består, og på forlangende fremvise købsbevis til Tro-fast i forbindelse med reklamationsretten. Varen skal returneres til Tro-fast til vurdering og evt. ombytning.

Tro-fast yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Pakken skal undersøges af kunden ved modtagelsen. Er en forsendelse beskadiget ved modtagelsen, skal pakken afvises. Risikoen for varen overgår til forbrugeren ved modtagelse, og det er derfor vigtigt at der gøres indsigelse overfor Post Danmark umiddelbart. Har køber fået en beskadiget vare indenfor døren, skal Tro-fast kontaktes, og på forlangende skal den beskadigede vare sendes retur i original emballage.

Ved returnering skal Køber bruge Post Danmark. Køber skal sende varen forsvarligt emballeret. Køber afholder selv omkostninger ved returnering. Ønsker køber varen ombyttet til en anden vare, kan Tro-fast pålægge Køber portoudgifterne til forsendelse af de nye varer til Kunden.

Vi refunderer ikke portobeløb, som kunden selv har godkendt i shoppen. Den fragtpris Kunden godkender i forbindelse med handlen, er den aftalte fragtpris, som betales. Kunden kan ikke efterfølgende gøre krav på dele af portoen, hvis varen kunne være sendt billigere, ligesom Tro-fast heller ikke kan gøre krav på flere penge i forsendelse overfor Kunden, hvis portoen skulle blive dyrere end det ved handlen tilbudte portobeløb.

4. Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende i bestillingsøjeblikket. Priser og varer på vores website kan ændres uden varsel. Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

5. Bestilling:

Bestilling foregår via www.tro-fast.dk Tro-fast forbeholder sig ret for udgåede varer, samt tastefejl i webshoppen. Køber vil blive underrettet hurtigst muligt, hvis der skulle opstå en fejl. En ordre kan ikke afgives, uden at Tro-fast’s generelle betingelser accepteres.

6. Betaling:

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt via ePay i krypteret form. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort trækkes beløbet fra din konto, så snart varen afgår fra Tro-fast. Du vil modtage en mail, når varen afsendes.

7. Ansvar og garanti:

Tro-fast har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Tro-fast’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Tro-fast er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Tro-fast’s kontrol, f.eks krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout eller lignende.

8. Forbehold for ændringer:

Tro-fast forbeholder sig ret til at opdatere og vedligeholde de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

9. Misbrug:

Misbrug af Tro-fast medfører politianmeldelse.

10.Links:

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

  • Vi tager imod Dankort
    ZenRockers
  • Forlaget Tro-fast ApS · Bellisvej 8 · 9970 Strandby · Tlf: 61 79 25 06 · CVR 64839713 · · Privatlivspolitik
    ® Tro-fast er et registreret varemærke.