Bøger om hunde


Den Gamle hund - NEDSAT

Forfatter: Anders Hallgren
Beskrivelse:

At leve sammen med en gammel hund er en herlig oplevelse. Den har givet os så meget og fortjener at få en god alderdom. Derfor har den fået sin helt egen bog, så alle vi hundeejere kan lære, hvordan vi kan gøre lidt ekstra godt for den.

Gamle hunde kan - og vil. Men i vor stressede verden, fyldt med pligter og ting vi skal, tænker vi ikke så meget på dem, der intet kræver. Vi tror måske ikke, at de gamle hunde har brug for stimulans på samme måde som en ung hund, men der tager vi meget fejl. Ældre hunde har - præcis som vi mennesker - brug for stimulans og fysisk træning, for at hjernen og kroppen skal fungere optimalt. Her, i de gamle hundes egen bog, findes masser af idéer til let beskæftigelse, træning, pleje mm. Pas godt på din gamle hund og sørg for, at alderdommen virkelig bliver de gyldne år for din trofaste kammerat, som den så vel fortjener.

Anders Hallgren har arbejdet med hunde i ca. 40 år og er Sveriges mest kendte hundepsykolog. Han holder kurser for kommende hundepsykologer og hundetrænere og har udgivet et stort antal bøger både i Sverige, Danmark og mange andre lande.

120 sider, farveillustreret, hæftet hardback.  • Vi tager imod Dankort
    ZenRockers
  • Forlaget Tro-fast ApS · Bellisvej 8 · 9970 Strandby · Tlf: 61 79 25 06 · CVR 64839713 · · Privatlivspolitik
    ® Tro-fast er et registreret varemærke.