Tro og livsstil


Vennerne i dyreskoven - NEDSAT

Forfatter: Kristina Reftel
Beskrivelse:
Kom med ind i skoven, hvor der bor en masse forskellige dyr, som du kan lære at kende gennem en række korte fortællinger.
Du vil blandt andet møde papegøjen, der får mod til at stå ved sin egen mening i stedet for hele tiden at efterligne andre. Du vil møde løven, der får en uventet ven, som hjælper ham med at turde sige sandheden. Æslet, der følte sig dum. Isbjørnen, der blev mobbet. Anden, der var træt af at skulle være sjov hele tiden. Endelig er der enhjørningen, som spiller en helt særlig rolle i bogen med de mange små sjove og lærerige historier.

Historierne egner sig storartet til højtlæsning i klubben, skolen, fritidsordningen, søndagsskolen eller som godnathistorie, og Flemming Damskovs smukke illustrationer giver fantasien vinger, som løfter os langt ind i dyreskoven.
I slutningen af hvert kapitel er der en lille refleksion med kristen baggrund, som man kan bruge som inspiration til samtale, hvis man ønsker det, ligesom der også er en kort bøn, man kan bruge som afslutning. Hvis man vil bruge historierne i skoler og institutioner, hvor der er regler om, hvad man må bruge, kan man nøjes med at bruge historierne og selv knytte sine kommentarer til dem.

128 sider, hardback, farveillustreret, pris 100 kr.



  • Vi tager imod Dankort
    ZenRockers
  • Forlaget Tro-fast ApS · Bellisvej 8 · 9970 Strandby · Tlf: 61 79 25 06 · CVR 64839713 · · Privatlivspolitik
    ® Tro-fast er et registreret varemærke.