Tro og livsstil


Crashlanding - et mentalt styrt

Forfatter: Anders Hallgren
Beskrivelse:

Anders Hallgren er mest kendt for sit store engagement i og forfatterskab om hunde og hundeadfærd. For at få en bedre teoretisk baggrund for at gennemskue og finde løsninger på problemadfærd hos hunde, gik Anders i sin tid i gang med at læse humanpsykologi ved Stockholms universitet. Denne uddannelse har han siden brugt i sit arbejde med forebyggelse og behandling af problemhunde.
 
Denne bog handler imidlertid slet ikke om hunde, men er en beskrivelse og bearbejdning af følelserne omkring en skilsmisse.
 
Anders siger: ”Det er en rejse igennem en krise og bearbejdning af følelser og ikke en beskrivelse af en rigtig rejse. Det er en indre, følelsesmæssig oplevelse forklædt som et ydre forløb og fyldt med symboler præcis som i en drøm. Det er en forunderlig beretning, men alligevel har den fundet sted.
 Forvent ikke nogen logik og konsekvens for lige som ens liv kan snurre rundt og havne med hovedet nedad, findes der ikke megen fornuft i det, der sker. Det var en forvirrende rejse, hvor det var svært at skelne op fra ned og virkelighed fra mareridt, og hverken flyselskabet eller kaptajnen gjorde det hele bedre. Alt foregik inden i mig selv, og jeg vidste ikke, hvornår og hvor det ville ende. Jeg har skrevet det ned præcis, som jeg oplevede det - først og fremmest for selv at bearbejde det og komme videre, men jeg håber, at det også vil kunne hjælpe andre i samme situation, for hvis man kender en anden, der har oplevet det samme, så kan det være en støtte.”
Enhver der har oplevet at miste en kær ven, hvad enten det nu måtte være på grund af skilsmisse eller død, vil kunne nikke genkendende til mange følelser og oplevelser i denne bog, og den vil måske kunne hjælpe en og anden lidt lettere igennem det nødvendige sorgarbejde.
Sæt dig godt tilrette, spænd sikkerhedsbæltet og forbered dig på en turbulent rejse igennem tid og rum, men også på psykiske og åndelige dimensioner……

86 sider, garnhæftet paperback. Pris 125 kr.  • Vi tager imod Dankort
    ZenRockers
  • Forlaget Tro-fast ApS · Bellisvej 8 · 9970 Strandby · Tlf: 61 79 25 06 · CVR 64839713 · · Privatlivspolitik
    ® Tro-fast er et registreret varemærke.